Publicat el

Vols conèixer el nostre nutricionista???

Avui, més que mai, hi ha més persones preocupades per una vida saludable. I des de lacompra.cat estem convençudes de la seva importància.

Una de les bases de la compra és que els nostres clients puguin portar una dieta sana i equilibrada sense cap mena d’esforç.

Molts de vosaltres ens demaneu com ho fem per crear menús equilibrats cada setmana, i us explicarem part del secret…

No només ens encarreguem de pensar per tu, triar el millor producte i portar-vos-ho a casa, sinó que també volem que estigueu tranquils sabent que seguiu una dieta equilibrada.
Per això vàrem creure que era importantíssim treballar amb un nutricionista, per tenir un rigor científic i una base mèdica en tot el projecte, i donar-li un sentit real.

I ho hem confiat al nutricionista Toni Solà. Ell ens ha aportat més tranquil·litat a l´hora de dissenyar els menús, ja que ens dona les pautes per les diferents bosses que oferim, podent així crear cada setmana menús que contenen tot el que el nostre organisme necessita.
No només ens dóna les bases per crear aquests menús completament equilibrats, sinó que ens va donant pistes (tips) que poden ajudar-nos a portar una vida saludable més completa.

Qui és en Toni Solà?

En Toni Solà és de Vic, és Dietista-Nutricionista i antropometrista.

Té un Màster Oficial en Fisiologia Integrativa, un Màster Oficial en Nutrició Humana i Qualitat dels aliments i un Màster Oficial en Nutrició i Salut. Actualment està fent el doctorat en Ciències Experimentals i Tecnologies.

Com veieu per les seves credencials, podeu estar ben segurs (igual que ho estem nosaltres) que amb les seves pautes estareu seguint una dieta equilibrada sempre.

I bé, ja que també és especialista en Nutrició i Antropometria Aplicada a l’Esport, ha sigut responsable de la creació de serveis mèdics nutricionals a clubs de la Lliga de Futbol Professional (LFP) i Personal-Sports-Nutritionist d’esportistes professionals d’entorns diversos. Per això ens hem decidit a crear una bossa per l´esportista, una bossa per tots vosaltres que feu esport i teniu necessitats diferents a l´hora de menjar… aviat sortirà a la llum!

Això és només un petit resum de qui és en Toni, si voleu saber més coses de la seva trajectòria podeu consultar la seva web: www.tonisola.com

Quina és la feina concreta que fa per La Compra?

Assessorar i ajudar a l’equilibri nutricional dels menús ofertats per la compra.cat, demostrant que és possible gaudir d’una bona gastronomia i una alimentació que afavoreixi a la salut, el benestar i l’assoliment dels objectius esportius.

Lacompra.cat planifica els menús en funció dels sabors, els productes de temporada, i en Toni col·labora en adaptar-los, en casa necessari, a les necessitats fisiològiques.

La unió entre diferents professionals, cuiners, pagesos, nutricionistes… facilita el bon resultat dels menús presentats!!!

Què, us animeu a provar una bossa???