Com funciona

Escull la bossa

1
Amb receptes creades per xefs professionals. Són equilibrades, senzilles i ràpides d’elaborar.Rebràs les receptes impreses juntament amb la teva bossa, perquè ho tinguis tot per posar-te a cuinar.

Disposem d’una gran varietat de receptes que creix cada dia i que recollim a l’apartat de receptes del web perquè sempre les puguis consultar.

Seleccionem
els ingredients

2
Seleccionem per a tu els millors ingredients frescos i de qualitat.Escollim els productes i la quantitat a partir de les receptes que hauràs de cuinar, perquè no hi hagi malbaratament d’aliments.

Treballem amb productes de temporada i productors de proximitat, cosa que afavoreix el nostre petit comerç.

comfunciona-2

T’ho portem a casa

3
Despreocupa’t d’anar a comprar. Nosaltres seleccionem els aliments per a tu i t’ho portem a casa. Tots els divendres de cada setmana fem el lliurament. O, si ho prefereixes, pots passar-ho a recollir al nostre local situat al Carrer Verge del Sòl del Pont, nº 59 de Roda de Ter, de 6 a 8 de la tarda tots els divendres.

Si vius en algún lloc on no repartim i voldries rebre els nostres productes, fés clic aquí.

comfunciona-3

És el teu torn.
A cuinar!

4
Ara és el teu torn.Podràs posar-te a cuinar seguint les nostres receptes i sabent que tindràs tots els ingredients necessaris per preparar-les.

Aprendràs a elaborar un munt de plats nous, diferents i variats.

comfunciona-4

Preguntes
freqüents

També hi serviu les postres?

Considerem que de postres qui més qui menys en té a casa, però com que volem potenciar el consum de fruita, hem creat la cistella de la fruita per tots els qui vulguin tenir-ho tot a punt. Conté la quantitat idònia per arribar al consum diari de fruita recomanat.

I si sóc al·lèrgic al gluten o a la lactosa?
Em sortirà molt més car?

Només cal indicar-ho a la comanda i preparem alternatives garantint que no hi ha cap mena d’ingredient al qual siguis intolerant.
Et sortirà exactament al mateix preu, fent un esforç per part nostre ja que entenem que ser intolerant a algun producte no s’escull, no és un caprici, sinó una necessitat. Ajustem al màxim els nostres preus.

Jo no he cuinat mai, podré seguir les receptes?

Les receptes les hem confeccionat pensat justament per persones com tu, si segueixes els passos que t’indiquem et sentiràs orgullós dels plats que faràs cada dia!

Són receptes pensades per dinar o per sopar?

Les pots utilitzar per l’àpat que tu necessitis, indistintament.

Hi ha racions infantils?

No. Són racions estàndards per un adult. Però com que no tots mengem les mateixes quantitats, podem demanar les quantitats que necessitem
adaptant-nos a cada cas. Per exemple, si som una família de 5 (2 adults i 3 nens) podem demanar una bossa per 4.

Necessitaré menatge de cuina molt específic?

No. Tot està pensat per crear receptes amb els utensilis que tenim usualment a casa com paelles, olles, cassoles, coladors…

Quina qualitat tenen els productes (aliments) que ens feu arribar?

Tota la fuita i la verdura que us farem arribar són ecològics. El peix i la carn són frescos i de la màxima qualitat, i de proximitat.

Quan rebré la comanda de La compra?

El divendres de la setmana següent d’haver fet la comanda.
Si tens alguna consulta a fer-nos, pots escriure’ns a info@lacompra.cat i en breu rebràs resposta.