Nosaltres

Darrere de LaCompra hi ha la Xènia, una apasssionada de la cuina amb moltes ganes de transmetre el que ella sap i fer gaudir a la gent de la cuina amb les seves receptes.

Nascuda a Barcelona, criada a Mèxic fins als 20 anys, i 11 anys més a Nova York per tornar a Barcelona expliquen com porta el mestissatge a l’ADN. I el fil conductor d’aquest mestissatge no només són noms de ciutats. També és la gastronomia.

Creem per a tu receptes fàcils i originals

nosaltres-2

Volem que la gent gaudeixi cuinant i no es preocupi per a res més

 

Marcada per la cuina de l’àvia de Roda de Ter (que retrobava cada estiu), per la mexicana durant la seva infantesa, i per tota l’experiència professional en restauració a mans de dos xefs amb estrelles Michelin, tant a Nova York com a Barcelona, va descobrir en la gastronomia la seva passió.

Després de treballar a diversos restaurants a Nova York i participar en l’assessorament de la creació i posta en marxa d’un restaurant a Manhattan i un a Mèxic, decideix tornar a Barcelona; on entra a treballar al costat del xef Nandu Jubany, tant al restaurant com en l’organització de càterings d’alt standing per events molt exclusius.

 

nosaltres-2